School-in-werking

Ieder jaar organiseert onze school een druk bezochte open schooldag, gecombineerd met de rapportbespreking van periode 2. School-in-werking biedt ouders een unieke kans om hun kind in actie te zien in het werkhuis, en ongedwongen een praatje te slaan met de aanwezige leerkrachten.
Op zaterdag 11 januari 2020 bent u welkom van 9.00u tot 11.30u, en van 12.30 tot 15.00u.

 

Doel

School-in-werking is op de eerste plaats bedoeld als een contactdag tussen ouders en leerkrachten. Om zoveel mogelijk ouders de gelegenheid te geven school-in-werking te kunnen bezoeken wordt deze contactdag georganiseerd op een zaterdag. Ook familieleden, sympathisanten en ouders van toekomstige leerlingen willen we graag begroeten.

Rapportbespreking

De ouders bezoeken best eerst hun zoon/dochter in de werkplaats, waar ze kunnen spreken met de leraar(s) praktijk. Daarna ontvangen de ouders in de klas van de klassenleraar het rapport van de tweede periode. Daar hebben ze tevens de gelegenheid om met de overige leraars te praten.

Inschrijvingen en informatie

Tijdens school-in-werking kunnen tevens nieuwe leerlingen ingeschreven worden en vragen om meer informatie worden beantwoord.